Môj účet

Produktové novinky Ewocar pre sezónu 2024

Od 1.9.2022 si môžete v našom e-shope zakúpiť autokozmetiku Ewocar, ktorá sa zameriava najmä na vysoko odolnú keramickú ochranu, špičkové leštiace pasty a bohaté príslušenstvo v podobe utierok, uterákov a niekoľkých druhov prémiových leštiacich kotúčov a teraz aj detailerov či šampónov. Spoločnosť Ewocar pochádza z Litvy, ale väčšinu svojich produktov vyvíja a vyrába v Nemecku a vďaka svojej kvalite si rýchlo získala popularitu v celej Európe. A to nielen u profesionálnych detailistov, pre ktorých je k dispozícii napríklad špičková keramická ochrana laku s trvanlivosťou 60 mesiacov pre certifikovaných detailistov, ale aj u začínajúcich nadšencov, ktorí oceňujú vysokú kvalitu výrobkov a veľmi jednoduchú aplikáciu.

Nové produkty Ewocar

  • Set utierok Ewocar Microfiber Basic320 (3 ks) - Basic320 sú utierky, ktoré spoločnosť Ewocar ponúka v balení po 20 kusoch, čo je skvelá ponuka. 20 kusov je však pre mnohých zákazníkov príliš veľa, preto spoločnosť Ewocar prišla s výhodnou sadou 3 utierok Basic320, ktoré sú stále veľmi výhodné.
  • Sušiaci ručník Ewocar Special Twisted Loop Drying Towel - Orange (40 x 60 cm) - spoločnosť Ewocar ponúka prémiové dvojité ručníky v modrej a najobľúbenejšej sivej farbe, ale pre sezónu 2024 uvádza na trh tretiu farebnú kombináciu - oranžovú.
  • Sušiaci ručník Ewocar Special Twisted Loop Drying Towel - Orange (60 x 90 cm) - rovnaký ručník, ale vo väčšej veľkosti, ktorý ľahko vysuší celé auto "jedným ťahom".
  • Detailer Ewocar Q-Seal - keramický detailer - mimoriadne rýchlo a ľahko aplikovateľný prípravok, ktorý dokáže dodať karosérii skvelý lesk a spoľahlivo ju ochrániť pred znečistením. Prípravok sa jednoducho nastrieka priamo na lak, rovnomerne sa rozotrie handričkou z mikrovlákna a potom sa druhou handričkou z mikrovlákna vyleští do vysokého lesku.
  • Sealant Ewocar W-Coat - dokonalý keramický tmel, ktorý môže úplne zmeniť rutinnú údržbu vášho vozidla. Vďaka okamžitému a ľahko použiteľnému zloženiu nebolo nikdy jednoduchšie dosiahnuť výnimočný lesk, hydrofóbnosť a jemnosť. Napriek jednoduchému použitiu poskytuje W-Coat bezkonkurenčnú trvanlivosť a chemickú odolnosť.
  • Nová rada leštiacich kotúčov Ewocar Flexi Wool - Ide o pokročilé kotúče, ktoré majú väčší brúsny výkon a väčšiu pružnosť vďaka kombinácii vlny a burgundskej peny, čo umožňuje dosiahnuť oveľa lepšie výsledky na zaoblených častiach karosérie. Tieto kotúče sú ideálnou voľbou na strojové brúsenie laku v kombinácii s leštiacou pastou Ewocar Heavy Cut.
  • Čistiace hubky Ewocar Scrub Sponge (3 ks) - každá hubka je na jednej strane pokrytá mäkkými vláknami a na druhej strane povrchom z mikrovlákna. Mäkké vlákna poskytujú správnu štruktúru na hĺbkové čistenie čalúnenia alebo kože pri bodovom čistení alebo detailnom čistení. Strana z mikrovlákna je mäkká a absorpčná, aby zachytila všetky voľné nečistoty. Aplikátor je tiež skvelý na nanášanie kondicionéru alebo ochrany na kožu - vlákna zapracujú prípravok do kože a druhá strana z mikrovlákna sa používa na zotretie prebytočného prípravku.
  • Brúsné pasty Ewocar Heavy Cut+ - dve veľkosti objemu novej extra abrazívnej pasty, ktoré sa ponúkajú v tradičných objemoch 250 ml a 1 liter. Ide o vylepšenú brúsnu pastu so zvýšenou rýchlosťou pri strojovom brúsení laku a predĺženými leštiacimi cyklami pri použití rotačných a dvojčinných strojových leštičiek pri vyšších rýchlostiach. Nové zdokonalené zloženie na báze vody dokáže odstrániť defekty rýchlejšie a pri nižšej teplote laku, bez prachu.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Ewocar Microfiber Cloths Set (3 ks)Set utierok Ewocar Microfiber Cloths Set (3 ks)TipAktualizovanéRýchly náhľad3 ks mikrovláknových utierok, 40 x 40 cm, 400 gsm6,70 EURSkladomEwocar Special Twisted Loop Drying Towel - Orange (40 x 60 cm)Sušiaci uterák Ewocar Special Twisted Loop Drying Towel - Orange (40 x 60 cm)TipAktualizovanéRýchly náhľaddvojitý sušiaci uterák, 40 x 60 cm, gramáž 1200 gsm19,95 EURSkladomEwocar Special Twisted Loop Drying Towel - Orange (60 x 90 cm)Sušiaci uterák Ewocar Special Twisted Loop Drying Towel - Orange (60 x 90 cm)TipAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)dvojitý sušiaci uterák, 60 x 90 cm, gramáž 1200 gsm27,95 EURSkladomEwocar Q-Seal (500 ml)Detailer s keramikou Ewocar Q-Seal (500 ml)AktualizovanéRýchly náhľaddetailer s obsahom Sio2, 500 ml18,15 EURSkladomEwocar W-Coat (5 l)Keramický sealant Ewocar W-Coat (5 l)TipAktualizovanéRýchly náhľadkeramický sealant, 5 l79,90 EUR1 až 4 týždneEwocar W-Coat (500 ml)Keramický sealant Ewocar W-Coat (500 ml)TipAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)keramický sealant, 500 ml13,90 EURSkladomEwocar Flexi Wool 140/125 mmLeštiaci kotúč Ewocar Flexi Wool 140/125 mmAktualizovanéRýchly náhľadleštiaci kotúč z vlny a peny, 140/125 mm12,95 EURSkladomEwocar Flexi Wool 165/150 mmLeštiaci kotúč Ewocar Flexi Wool 165/150 mmAktualizovanéRýchly náhľadleštiaci kotúč z vlny a peny, 165/150 mm13,95 EURSkladomEwocar Flexi Wool 85/75 mmLeštiaci kotúč Ewocar Flexi Wool 85/75 mmAktualizovanéRýchly náhľadleštiaci kotúč z vlny a peny, 85/75 mm10,95 EURSkladomEwocar Heavy Cut+ (1 l)Brúsna pasta Ewocar Heavy Cut+ (1 l)TipAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)pokročilá brúsna pasta, 1 l44,95 EURSkladomEwocar Heavy Cut+ (250 ml)Brúsna pasta Ewocar Heavy Cut+ (250 ml)TipAktualizovanéRýchly náhľadpokročilá brúsna pasta, 250 ml19,99 EURSkladomEwocar Scrub Sponge (3 ks)Čistiace hubky Ewocar Scrub Sponge (3 ks)AktualizovanéRýchly náhľad (2 hodnotenia)čistiace hubky / aplikátory na interiér, 3 ks12,95 EURSkladom

Podobné články

Gumové vane Rigum - novinka v sortimente
Pred príchodom zimy sme rozšírili náš sortiment o kvalitné, české gumové vane do kufra značky Rigum. Tieto vane sú totižto číslo 1 v Českej republike! Určite ich poznáte aj vy.
Celý článok
Sam's Detailing - nové produkty pre sezónu 2024
V našom e-shope práve teraz nájdete poriadnu dávku nových produktov od Sam's Detailing! Kto ich ako prvý vyskúša na svojom aute?
Celý článok
Expert na kožu - Leather Expert
Starostlivosť o kožu môže byť teraz oveľa efektívnejšia. Po novom sme do ponuky zaradili špičkové produkty Leather Expert. Prípravky na čistenie, ochranu a renováciu kože.
Celý článok