Môj účet

Aktualizácia značky Ewocar

Ewocar je značka zameraná najmä na vysoko odolnú keramickú ochranu, výrobky na leštenie laku a širokú škálu príslušenstva. Spoločnosť Ewocar pochádza z Litvy, ale väčšinu svojich výrobkov vyvíja a vyrába v Nemecku. Vďaka svojej kvalite si rýchlo získava obľubu v celej Európe, a to nielen u profesionálnych detailerov, pre ktorých je k dispozícii napríklad špičková keramická ochrana laku so 60-mesačnou životnosťou dostupná len pre certifikovaných detailerov, ale aj u začínajúcich nadšencov detailingu, ktorí ocenia vysokú kvalitu výrobkov a veľmi jednoduchú aplikáciu. Ewocar sa zameriava predovšetkým na profesionálnych detailerov, ktorí pri svojej práci preferujú vysokú kvalitu produktov a zároveň vynikajúcu odolnosť, životnosť a spoľahlivosť. Tieto výhody môžu využívať aj bežní nadšenci detailingu, ktorí ocenia aj bonus v podobe jednoduchej aplikácie. Na sezónu 2024/2025 je pripravených 5 nových produktov a plošné zníženie cien o približne 10 %.

Novinky Ewocar - predstavenie

  • Čistiaca rukavica Ewocar Scrub Mitt - s touto „veľkou rukou“ ľahko dosiahnete účinné, ale šetrné čistenie, keď potrebujete vyčistiť boky dverí, kožené/vinylové sedadlá, palubnú dosku alebo lišty prahov. Ak ste profesionálom v oblasti starostlivosti o vozidlo, možno ste zistili, že pri starostlivosti o interiér je vhodnejšie používať túto rukavicu ako detailingové kefy. Scrub Mitt je predĺžením toho najlepšieho nástroja - vašej vlastnej ruky! Získate veľkú silu, dobrú kontrolu nad tým, čo robíte, a môžete naraz pokryť väčšie plochy. Výrobok je ideálny pri použití v kombinácii s výrobkom Ewocar AllClean na čistenie interiéru. Rukavicu však môžete používať spolu s akýmikoľvek inými čistiacimi prostriedkami, ktoré používate na čistenie interiéru svojho vozidla. Čistiaca rukavica má dve rôzne strany. Jedna strana má krátke mikrovlákno, aké poznáte z utierok z mikrovlákna (300-320 g/m2), možno ju použiť na nanášanie prípravku alebo čistenie. Druhá strana je tvrdšie mikrovlákno s dlhšími vláknami, ktoré sú lepšie napríklad na čistenie tvrdších plastov.
  • Ručník pre dekontamináciu laku Ewocar Clay Towel - uterák potiahnutý polymérovou vrstvou, ktorý nahrádza tradičnú hlinu. Je určený na mechanickú dekontamináciu laku. Ľahko odstraňuje decht, živicu, asfalt, zvyšky hmyzu a iné nečistoty. Výhodou uteráka Clay Towel oproti tradičnej hline je jeho bezproblémové a ekonomické používanie. Clay Towel je tiež oveľa rýchlejší a účinnejší ako tradičné íly.
  • Set clayov Ewocar Clay Set (4 x 50 g) - set obsahuje štyri kusy najkvalitnejšej hliny strednej tvrdosti, ktoré sú základnými nástrojmi pre proces dekontaminácie. Vysokokvalitné íly sú mäkké a hladké na dotyk. Možno ich použiť na lak, kolesá a sklo. Pre čo najlepší používateľský zážitok odporúčame používať kvalitný lubrikant. Dostatočné mazanie je rozhodujúce na zabezpečenie maximálneho výkonu.
  • Viacúčelový čistič Ewocar AllClean - vysoko koncentrovaný viacúčelový čistiaci prostriedok určený na rýchle a bezpečné odstránenie nečistôt a zápachu zo všetkých typov povrchov, ako sú tkaniny, textílie, koža alebo plasty. Vďaka svojmu zloženiu s nízkou penivosťou veľmi dobre pracuje s kefami, takže je ideálnou voľbou na čistenie sedadiel a kobercov. Možno ho však použiť aj na čistenie kožených povrchov. Na starostlivosť o kožu alebo plasty kombinujte AllClean s čistiacou kefou alebo štetcom. Možno zakúpiť v objeme 1000 ml a 5000 ml.
  • Odstraňovač poletavej hrdze Ewocar Bleed - vysoko účinný odstraňovač hrdze určený na rýchle a bezpečné odstránenie hrubých železných usadenín, ako je brzdový prach, zo všetkých typov povrchov (lak, plasty, chróm, sklo a liate kolesá). Bleed je taký šetrný k povrchu, že sa môže používať ako mazadlo spolu so syntetickými clay ručníkmi alebo clay rukavicami vo fáze dekontaminácie. Je tiež jednou z kľúčových zložiek na údržbu povrchov s keramickým povlakom, pretože odstraňuje železné nečistoty, zmierňuje vodné škvrny a vracia keramickému povlaku lesk a hydrofóbne vlastnosti. Možno zakúpiť v objeme 500 ml a 5000 ml.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Nové produkty Gyeon
Obľúbená značka Gyeon pridáva do sortimentu niekoľko nových výrobkov, ktoré budeme mať na sklade v priebehu apríla. Už teraz sa s nimi však môžete zoznámiť a tešiť sa na ne.
Celý článok
Nové výrobky Fictech a plošné zľavy
Nové výrobky od spoločnosti Fictech k nám prichádzajú z Francúzska. Teraz tu nájdete rozšírený sortiment výrobkov na starostlivosť o motocykle a kompletný inovatívny rad keramických náterov XPERT.
Celý článok
Nové leštiace pasty a sady od Auto Finesse
Pre priaznivcov spoločnosti Auto Finesse máme dobrú správu. Zaradili sme ich nové profesionálne leštiace pasty, ktoré mali vo Veľkej Británii veľký úspech.
Celý článok