Môj účet

Otvorili sme nový showroom v Brne

Po zdĺhavej rekonštrukcii a problémoch s vlhkosťou podkladového betónu novej haly sme konečne otvorili náš nový showroom Ahifi. Ten sa nachádza v našom novom sídle v areáli CTPark Brno – Líšeň na adrese Trnkova 3140/119g. V showroome sú pripravení naši traja skúsení predajcovia, ktorí vám vo všedné dni od 8 do 17 hodín radi poradia s výberom produktov a ochotne s vami prediskutujú a dohodnú sa na inštalácii do vášho automobilu.

Služby na našom showroome

  • Bohatý sortiment produktov na ozvučenie a odhlučnenie vozidiel a autokozmetiky na ploche 60 m².
  • Venovať sa vám budú naši traja skúsení predajcovia s rozsiahlymi znalosťami a praxou v odbore.
  • Dohodneme sa s vami na termín montáže a navrhneme optimálne komponenty do vášho vozidla.
  • Možnosť vyzdvihnutia objednávok z nášho eshopu s osobným odberom.
  • Demopanel s 24 autorádiami a 12 komponentnými reproduktormi.
  • Dvojposchodový sklad s celkovou rozlohou 1900 m² máme na rovnakom mieste pre rýchle zakúpenie produktov.
  • Najväčšie skladové zásoby autokozmetiky a produktov pre ozvučenie a odhlučnenie automobilov v ČR a SR.
  • Sortiment viac ako 40 výrobcov autokozmetiky a 60 výrobcov s produktmi na ozvučenie a odhlučnenie automobilov na jednom mieste.
  • Možnosť platby v hotovosti alebo kartou Visa, Master Card atď. je samozrejmosťou.
  • Môžete u náš osobne vrátiť zakúpený tovar, prípadne vybaviť reklamáciu.
  • K dispozícii je pre našich zákazníkov veľké privátne parkovisko pre viac ako 40 vozidiel.

Demopanel s autorádiami a reproduktormi

Súčasťou nášho showromu je aj tradičný demopanel s vybranými autorádiami a reproduktormi. Môžete si vyskúšať a "ohmatať" celkom 24 aktuálnych najpopulárnejších modelov autorádií, z toho dvanásť v rozmere 1 DIN a druhú polovicu v stále obľúbenejšom formáte 2 DIN. Vypočuť si môžete aj celkom 12 komponentných reproduktorov. Ich výberu sme venovali veľké úsilie a počas rekonštrukcie sme vyskúšali desiatky reproduktorov, z ktorých sme vybrali finálovú dvanástku. Tá sa však ešte bude v priebehu nasledujúcich týždňov meniť z dôvodu očakávaných noviniek. A prečo "iba“ 12 reproduktorov, keď ste u nás boli zvyknutí na väčšie množstvo? Nechceme sa chváliť miliónmi kombinácií zvuku a radšej vám predvedieme týchto našich starostlivo vybraných favoritov v rôznych cenových reláciách. A keďže demopanel nepredstavuje reálne podmienky v automobile, pripravujeme pre vás hneď 5 demo áut v najžiadanejších cenových reláciách, z toho jeden showcar s high-end inštaláciou.

Ďalšie chystané novinky

Berte prosím na vedomie, že náš nový showroom nie je stále kompletne dokončený. Rozhodli sme sa pre náročné riešenia aj netradičné materiály, ktoré bohužiaľ často nie sú na Slovensku a v Českej republike dostupné. Napriek tomu sme neodolali a po dlhom čakaní otvorili, hoci s určitými kompromismi. Momentálne čakáme na nové dizajnové svietidlá, predvádzaciu stenu s materiálmi na odhlučnenie vozidiel, doplnenie zelene a dizajnovú stenu s LED obrazovkami. Keďže sa nám konečne podarilo presťahovať doterajšiu provizórnu predajňu do aktuálnych priestorov, na pôvodnom mieste začíname budovať pohodlné zázemie pre našich zákazníkov, aby sme im spríjemnili čakanie na inštalácie a pod. O priebehu vás budeme informovať na sociálnych sieťach.

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.