Môj účet

Talianske antény Calearo - ten najlepší príjem

Taliani majú svoje špecifické výrobky, ako je talianske víno, špičkové reproduktory do auta alebo nádherné športové autá. Medzi ďalšie produkty, ktoré by bolo dobré vymenovať, patria aj kvalitné autoantény Calearo. V dnešnej dobe jazdí stále obrovské množstvo automobilov, ktoré majú autorádio s príjmom FM signálu, a kde postupne originálne antény odchádzajú, a to najčastejšie vplyvom pôsobenia slnka, alebo jednoducho vyhrdzavejú. Potom máte na výber - buď si zaobstarať drahú originálnu anténu, alebo ísť cestou aftermarket antény, ako sú napr. antény Calearo. My s produktmi Calearo pracujeme už viac ako 15 rokov a ako my, tak hlavne naši zákazníci, sú s príjmom a prevedením spokojní. Pre tento rok sme vykonali veľkú aktualizáciu celého sortimentu a doplnili nespočet nových produktov – hlavne zo sortimentu adaptérov a predlžovacích káblov – tzv. zvodov. Keďže sa dnes všetko zdražuje, rozhodli sme sa naopak na celý sortiment Calearo uvaliť plošne 10% zľavu, a to do odvolania. Veríme, že ponúkaný pomer cena/výkon oceníte aj vy!

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Nové produkty Pioneer pre tohtoročnú sezónu
Konečne sa situácia s dostupnosťou autorádií začína zlepšovať a pri tejto príležitosti zaraďujeme do ponuky všetky novinky pre tohtoročnú sezónu od značky Pioneer.
Celý článok
Meguiar's novinky na leto 2022
Americký Meguiar's kontinuálne prináša novinky do svojej širokej ponuky. Teraz prichádza s 11 novými produktmi, ktoré máme už objednané.
Celý článok
Powerbass po rokoch opäť na Slovensku!
Pamätáte na Powerbass? V minulosti bol tento americký výrobca v SR a ČR extrémne populárny a teraz vám jeho zaujímavý sortiment prinášame späť! Nadviaže na vtedajší úspech?
Celý článok
JL Audio po novom na Ahifi!
Prvou novou značkou, ktorú v roku 2022 zaraďujeme do našej ponuky, je JL Audio. V ponuke nájdete nielen subwoofery tej najvyššej kvality, ale aj zosilňovače a ďalšie produkty na ozvučenie auta.
Celý článok