Môj účet

Výber autorádia jednoducho

Strávili sme niekoľko týždňov dolaďovaním a upravovaním celej kategórie autorádia a výsledok? Vybrať si autorádio je od teraz naozaj "easy".

Sekcia autorádiá

Postupom času sa menia ako nároky našich zákazníkov, tak aj ponúkaný sortiment a pri autorádiách to platí dvojnásobne. Máme radi poriadok, a keď sú veci jasne dané a prehľadné. Pri autorádiách to tak celkom nebolo, táto sekcia sa naposledy aktualizovala niekedy pred 8 rokmi. Preto sme kategóriu autorádií totálne pretvorili tak, aby bol výber autorádia jednoduchý a rýchly. Stálo nás to stovky hodín práce, ale veríme, že to rýchlo oceníte.
Autorádio Pioneer MVH-S100

Aké sme urobili zmeny?

  • Znížili sme počet "zbytočných" podkategórií o viac než 35%.

  • Mnoho kategórií sme zmazali, už neboli aktuálne.

  • 10 nových filtrov - autorádiá si teraz môžete filtrovať. Vytvorené na základe reálnych skúseností s predajom autorádií a vašich najčastejších otázok.
  • Všetky kategórie a podkategórie majú teraz svoj piktogram a hodnotný popis, podľa ktorého sa môžete ľahko orientovať, ak niečo neviete.
  • Pri aktualizácii kategórií sme navyše sortiment rozšírili o mnoho nových produktov zo sekcie príslušenstva.
  • Plechové rámčeky po novom ako podkategórie autorádií, to proste patrí k autorádiám, nie do redukčných rámčekov.
Rozdelenie autorádií

Adaptéry na ovládanie tlačidiel na volante

Sekciu adaptéry na ovládanie tlačidiel na volante už nemáme ako podkategóriu autorádií, ale po novom ju máme ako samostatnú kategóriu v hlavnej ponuke, teraz už nemusíte premýšľať, kde sú tie adaptéry na volant zaradené.
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.