Môj účet

Nové produkty ValetPRO

ValetPRO bola jednou z prvých značiek starostlivosti o vozidlo, ktoré sme začali dovážať priamo zo Spojeného kráľovstva. V tom čase (približne v roku 2016) patrila k tým lacnejším a veľmi obľúbeným. V dnešnej tvrdej konkurencii iných značiek to ValetPRO nemá také ľahké, preto sme privítali a tešíme sa, že prichádza na trh s niekoľkými novými produktmi. Aby zostala konkurencieschopná, podarilo sa nám vyjednať lepšie, priaznivejšie ceny. A preto sme veľmi radi, že sme mohli pristúpiť k celkovému zníženiu cien tejto značky. Značka ValetPRO je medzi našimi zákazníkmi obľúbená pre detailingové štetce, ako aj pre jeden z najlepších čističov kobercov a textílií Classic Carpet Cleaner a mnoho ďalších výrobkov. Výrobky budeme postupne naskladňovať s novými etiketami, ktoré sú modernejšie a prehľadnejšie.

Novinky ValetPRO 2024

  • Keramický autošampón ValetPRO Ceramic Shampoo - šampón, ktorý bol vyvinutý s použitím luxusných lubrikačných penivých látok. Umožní vašej umývacej rukavici bez námahy kĺzať po povrchu laku vášho vozidla a zabezpečí fantastický čistiaci výkon. Aktívne zložky tiež zvyšujú lesk a udržiavajú vodoodpudivosť medzi pravidelnými umývaniami. Ochranný keramický povlak ValetPRO Ceramic Shampoo sa nanáša rýchlo a rovnomerne, umožňuje ľahké opláchnutie vody a čistiaceho prostriedku, čím zlepšuje proces schnutia vozidla. Riedi sa v pomere 15 ml šampónu na 5 litrov vody. Ponúkame ho v objeme 1000 ml a 5000 ml.
  • Ochranný povlak ValetPRO Snow Seal - špeciálne vyvinutý náter na použitie s penovým nástavcom a tlakovým čističom. Snow Seal "zahalí" vaše vozidlo odolným hydrofóbnym povlakom, ktorý má za následok pozoruhodné odkvapkávanie. Aplikácia nemôže byť jednoduchšia - jednoducho nastriekajte na čisté vozidlo v uvedenom riedení, opláchnite a potom vysušte. Snow Seal zároveň zanecháva pôsobivo lesklý povrch. Možné objednať v balení o objeme 1000 ml nebo 5000 ml.
  • Štetec ValetPRO Small Wooden Handle Dash Brush (Chemical resistant) - menší štetec s mäkkými, ale tuhými syntetickými štetinami je skvelý na odstraňovanie nečistôt. Je vhodná na použitie pri odstraňovaní prachu a nečistôt z oblastí na prístrojovej doske a v jej okolí. Štetiny odolné voči chemikáliám zaručujú, že štetec má dlhú životnosť a je pripravená opakovane vykonávať úlohy.
  • Štetec ValetPRO Large Wooden Handle Dash Brush (Chemical resistant) - väčší štetec s mäkkými, ale tuhými syntetickými štetinami je skvelý na odstraňovanie nečistôt. Je vhodná na odstraňovanie prachu a nečistôt z oblastí na palubnej doske a v jej okolí. Vďaka štetinám odolným voči chemikáliám vám bude slúžiť dlhodobo a opakovane pri práci na vašom aute.
  • Osviežovač do auta ValetPRO Cherry Air Freshener
  • Osviežovač do auta ValetPRO Bubble Gum Air Freshener
  • Osviežovač do auta ValetPRO Blue Water Air Freshener
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Sme zavalení novinkami od Carbon Collective
Veľké množstvo horúcich noviniek od anglickej, veľmi populárnej značky Carbon Collective v predaji práve teraz. Desiatky noviniek pre lepšie umývanie a ochranu.
Celý článok
Aktualizácia značky Ewocar
Ewocar je malá detailingová značka z Litvy. Na sezónu 2024/2025 pripravili a uzrie svetlo sveta 5 nových produktov, ktoré vám teraz musíme predstaviť.
Celý článok
Novinky z ekologického Cleantle
Značka, ktorá sa zameriava na super ekologické a biologicky rozložiteľné výrobky, prináša rad nových výrobkov na rok 2024. Je to stále mladá značka Cleantle.
Celý článok
Nové výrobky Fictech a plošné zľavy
Nové výrobky od spoločnosti Fictech k nám prichádzajú z Francúzska. Teraz tu nájdete rozšírený sortiment výrobkov na starostlivosť o motocykle a kompletný inovatívny rad keramických náterov XPERT.
Celý článok